All english written articles have English article tag and lays under horizontal line. First part is written in Czech.

pátek 30. prosince 2011

A hned trocha stížností na začátek/ Some complains for begining

Opět jsem si bláhově myslel že si pěkně zaregistruju svého Vodacka, jenže ejhle, jméno obsazeno. Tak jsem se na onu adresu vydal a co nedočtu sídlí tam jakýsi ,,Vodácký oddíl Plaváček" na tom pochopitelně není nic špatného, jenže tento oddíl naposledy napsal něco nového 4.5.2008, toto mě trošku zamrzelo ale co se dá dělat. Zkusil jsem další jméno a to kučířovo WaterWorks jenže to je prý také obsazeno, už jsem ani nezkoumal čím a zadal tuto adresu VodacekWorks ta naštěstí jako na pípáku (rozuměj twitteru) byla neobsazena. Jak nad tím tak přemýšlím tak kdyby todle nevyšlo, tak se na to celý asi vykašlu.



Idea to make my blog came to me very fast. As everywere I try to register my typical nickname ,,Vodacek", but it isn't free. So I write address to my web browser (Mozilla :-) and try to find out who is using this address. It isn't surprice to me to see water scouts group page. What surprice me and make me sad was that the first and also last post is from 4.5.2008 (D.M.YYYY -- czech format of date). I also tryed to register WaterWorks this name used my friend Tom aka Kucir aka Rypak as name of fictive programming company, but it was also used. Last chance was this name VodacekWorks (I am using this name on twitter too, but there are only tweets in czech) and this was finally free to use, so I am here.

1 komentář:

  1. Tak jsem s tímhle také mnohokrát zápolil. A nikdy se mi nelíbilo použít ekvivalent mnou zvoleného nicku aby obsahoval ještě takzvané pořadové číslo. Jako například Nick1200. To raději jsem vymýšlel jiný nick. Ke vší smůle se nicky "kradou". Takže po čase se značnou nelibostí zjistím, že mnou pracně vymyšlený nick už někdo používá.
    Ragiowan

    OdpovědětVymazat