All english written articles have English article tag and lays under horizontal line. First part is written in Czech.

pondělí 18. června 2012

Ovladače / Drivers

Nevím ani co mě to popadlo a jal jsem se aktualizovat ovladače grafický karty. Domníval sem se že to pomůže a vše mi poběží ještě lépěji, jak šeredně jsem se spletl. Pěkně spokojený jsem šel žvb 2 vyzkoušet, ale hned záhy jsme utrpěl ledovou sprchu. Z mého krásného terénu (generovaný z výškové mapy) se stal cedník nu posuďte sami (viz obrázek a vídeo pod englickou částí). Problém způsobil poslední Catalyst verze 12.4, když jsem opět nainstaloval starou verzi (12.3) vše funguje normálně. Zajímavé také bylo, že ostatní hry (zaklínač a minecaft) fungovaly normálně, někde je chyba asi v součinnosti s XNA. Podivné. Má někdo stejné nebo podobné zkušenosti?



Today I tryed to update my graphics card drivers to new version. I think that ŽvB 2 (my project) will be running more smoothly with new driver. I was totally wrong. When I try to run my application I got something like this:
Terrain and other models were dissorted and have gaps. I also take a video with it:
Problem was removed by installing older Catalyst 12.3. Interesting was that other applications (witcher and minecraft) runs without any problem. Do you have any similar experience?

Žádné komentáře:

Okomentovat