All english written articles have English article tag and lays under horizontal line. First part is written in Czech.

čtvrtek 16. února 2012

Teaser trailer k filmu ze srazu ŽvB - Klíč v názvu / Teaser trailer to movie ŽvB - Klíč v názvu

Studio True ŽvB Pictures tvůrce takových snímků jako 20 let svobody, je velmi polichoceno prostřednictvím mé osoby uvést v pořadí již druhý trailer na výpravný velkolepý snímek z letního srazu ŽvB - Klíč v názvu. Snímek byl vytvářen v kooperaci s Flutter Studiem.

Skupina hrdinů spolu se svým super psem neváhá nasadit své životy pro boj s neznámými mimozemskými vetřelci, kteří se snaží podmanit a zničit celou jejich planetu. Všichni doufají v jejich úspěch, pokud zklamou, čeká je destrukce a nevyhnutelná smrt! Proto neváhají použít starodávné mocné artefakty. Pomohou jim termoska, červené desky, červený deštník, hrneček, holinka a lucerna odvrátit zkázu?

Ve snímku uvidíte takové hvězdy jako Tom.aashe, Jelena ale také Amandu, Daniela nebo George či Vodáčka. Nesmí chybět také psí herecká hvězda - Luboš. (vídeo je pod englickou částí)



True ŽvB Pictures is proud to announce realise of teaser trailer to movie form ŽvB convention - Klíč v názvu (Key in title). Movie was created with cooperation with Flutter Studio.

Couple of heroes together with their super dog defending their planet against dangerous strange enemies. Each of them have ancient powerfull artefakt. Can vaccum flask, red boards, red umbrella, cup and lantern helps them defend their planet?

In movie you can see such movie stars as Tom.aash, Jelen or Amanda, Daniel, Geoge and me. Cannot be forget to famous dog star Luboš.


Žádné komentáře:

Okomentovat